Colegiul National Decebal - Deva

Colegiul National Decebal - Deva

Comunicat-Skills for Jobs PDF Imprimare Email

                 Skills  for Jobs


 

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj, în parteneriat cu Asociaţia Inceptus România, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara şi Colegiul Naţional Decebal din Deva derulează proiectului strategic Skills for Jobs, POSDRU/160/2.1/S/141384. Proiectul este finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeşte în oameni.


În data de 15.05.2015, incepând cu ora 12.30 în Sala Spiru Haret a Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, în prezenţa celor 330 de decebalişti implicaţi în proces, a reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara şi a reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj a avut loc tragere la sorţi a premiilor pentru elevii inregistraţi în grupul ţintă la Colegiul Naţional Decebal din Deva în cadrul Concursului pentru elevi Autocunoasterea, fundamentul unei cariere de succes. 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj, împreună cu Partenerul – Asociaţia Inceptus România – implementează în colegiul nostru proiectul Skills for Jobs având ca obiectiv principal consilierea vocaţională şi de carieră a unui număr de 330 de elevi din clasele a IX-a şi a X-a. din 7 judeţe, regiunea Nord-Vest şi Vest. Alături de valoarea finanţării, plus valoarea acestui proiect este dată şi de importanţa pe care o are pentru fiecare tânăr orientarea în alegerea profesiei şi carierei.

 

prof.dr. Florin Marin ILIEŞ

    directorul Colegiului Naţional Decebal