Colegiul National Decebal - Deva

Colegiul National Decebal - Deva

 


                                        Din nou decebaliştii au demonstrat !


Prima ediţie a concursului de cultură generală Ştiu şi demonstrez a ajuns la final. După o confruntare între cele mai bune licee din judeţ, juriul a decis că elevii de la Colegiul Naţional „Decebal” Deva deţin cele mai multe cunoştinţe de cultură generală. Am confirmat din nou, valoarea şcolii noastre. După ce au răspuns la cele mai multe întrebări de cultură generală, membrii juriului au decis ca premiul I să fie adjudecat de echipajul de la Colegiul Naţional „Decebal” din Deva: Maria Trifon, Rareş Farcaş, Robert Petruţescu – clasa a X-a C şi Mihai Vasile Micu – clasa a XI-a G , coordonaţi de doamna profesor Crina Crişan-director adjunct.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara şi Societatea Română de Quiz – Trivia (Cultură Generală) au organizat prima ediţie a concursului „Ştiu şi demonstrez”. Obiectivul principal al acestui concurs a fost de a dezvolta pasiunea pentru cunoaştere şi studiu interdisciplinar în rândul elevilor din clasele IX-XII din liceele hunedorene, făcând apel la spiritul lor competitiv şi stimulând lucrul în echipă. În etapa judeţeană, care s-a desfăşurat în cursul zilei de ieri, la sediul IŞJ Hunedoara s-au confruntat echipajele următoarelor licee: Colegiul Naţional „Decebal” din Deva, Liceul Teoretic „Sabin Drăgoi”,  Liceul Teoretic „Traian”, Colegiul Economic „Emanuil Gojdu” din Hunedoara,  Colegiul Naţional de Informatică „Carmen Sylva” din Petroşani şi  Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” din Vulcan.

Doamna profesor Maria Ştefanie - Inspector Şcolar General al judetului Hunedoara transmite felicitari intregului colectiv de elevi si cadre didactice pentru performantele scolare repetate ale acestui colectiv minunat . Din nou decebalistii, profesori si elevi, au demonstrat ca fac parte din elita invatamantului romanesc.


                                                                    Prof.dr. Florin ILIEȘ

                                                        Directorul Colegiului Naţional Decebal